Föreningen

Jönköpings Klätterklubb är ansluten till Svenska Klätterförbundet och därmed även ansluten till Svenska Riksidrottsförbundet. Vi är en ideell förening vilket innebär att vi arbetar för det medlemmarna vill.

Föreningen håller till i Racketcentrums klätterlokal på Elmia-området i Jönköping. Vår verksamhetsidé är att erbjuda en välkomnande miljö med mångsidiga klättringsmöjligheter för klätterintresserade individer i alla åldrar för att främja och utveckla klättersporten i Jönköpingsregionen.

Vi håller i nybörjarkurser, pröva på-events, ledarledda ungdomsgrupper, vuxenträningar mm. Vi är i dagsläget drygt 200 medlemmar i åldrar från 7 år och uppåt.

Om ni är intresserade att göra någonting för klubben så är det bara att kontakta någon i styrelsen - vi välkomnar alla!

Uppdaterad: 16 SEP 2015 10:53

Postadress: