Hoppa till sidans innehåll

Klättring i Jönköpings klätterklubb


Välkommen till Jönköpings klätterklubb. Hos oss är alla välkomna, för barn erbjuder vi ett antal olika träningsgrupper. Vi erbjuder även organiserad klättring för vuxna. Det går självklart bra att klättra på egen hand om du har grönt eller rött kort.

OBS: Då hallen ägs av Racketcentrum och vi som klubb inte har några hallvärdar krävs minst grönt kort för all form av klättring, inklusive bouldering. Detta är för att säkerställa att samtliga klättrare som vistas i hallen har grunderna i säkring

Öppettider och priser för klättring finns på Racketcentrum.

Regler för gästklättring för medlemmar i klubben:

  • En medlem i Jönköpings Klätterklubb som har grönt- eller rött kort och minst 12 månaders aktiv klättringserfarenhet efter erlagd kurs har möjlighet att ta med EN gäst och säkra denna person. Denna gäst får inte delta i säkringsarbetet på något sätt. Medlemmen ansvarar för att upplysa gästen om regler och säkerställa att gästen beter sig säkert.  
  • Samma regler som ovan gäller även för medlemmar som vill ta med gäst för bouldering 
  • All utrustning bekostas av medlemmen genom hyra av RC eller egen medtagen utrustning. Klubbens utrustning lånas inte ut till enskilda medlemmar utan är endast till för klubbens aktiviteter. 

Om någon vill rapportera oegentligheter, vänligen kontakta styrelsen för Jönköpings Klätterklubb.

Uppdaterad: 03 DEC 2017 11:50 Skribent: Tommy Johansson


Postadress:
Jönköpings Klätterklubb - Klättring
Racketcentrum, Mässvägen 6
55454 Jönköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info