Hoppa till sidans innehåll

Börja Klättra


Stor eller liten, nybörjare eller elit - alla är välkomna att bli medlemmar i Jönköpings Klätterklubb!

Barn/Ungdom

Jönköpings klätterklubb erbjuder ledarledd klätterträning för ungdomar mellan 7-19 år. Grupperna består av 10-15 ungdomar och två tränare. Träningen bedrivs en gång per vecka i klätterhallen på Racketcentrum Jönköping. Det som ingår i den ledarledda träningen är lån av klätterutrustning vid träningstillfällen, medlemsavgift i Jönköpings klätterklubb och Svenska Klätterförbundet.

För att komma med i en barn- eller ungdomsgrupp rekommenderar vi er att skicka en intresseanmälan This is a mailto link För att vi ska kunna hantera alla intresseanmälningar, samt kontakta er, ange följande information i epost meddelandet:

  • Namn på den(de) som vill börja klättra.
  • Födelsenummer
  • Telefonnummer
  • Målsmans namn och telefonnummer
  • E-post
  • Tidigare erfarenhet av sportklättring hos både barn/ungdom och föräldrar

Mer info finns under menyn Ungdomsklättring 

Senior

Är du senior och vill börja klättra går detta alldeles utmärkt. För att få klättra på Racketcentrum utanför ungdomsgrupperna så måste du kunna uppvisa ett topprepskort (grönt) eller ledkort (rött) för att bevisa att du har den nödvändiga utbildningen för att kunna klättra säkert. Vi erbjuder kurser i både rött och grönt kort med instruktör certifierad genom Svenska Klätterförbundet. Hör av dig till This is a mailto link för mer information.

 

Är du nyfiken på att testa klättring, men inte känner dig redo för kurs så anordnar vi även pröva-på för både slutna och öppna grupper. Du kommer garanterat utmana dig själv på flera plan! Och samtidigt ha kul.

Läs mer under fliken "Pröva-På".

Uppdaterad: 29 JAN 2016 15:36 Skribent: Christoffer Berndtsson


Postadress:
Jönköpings Klätterklubb - Klättring
Racketcentrum, Mässvägen 6
55454 Jönköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info