Hoppa till sidans innehåll

Barn- & Ungdomsklättring


Jönköpings Klätterklubbs ambition är att ha en barn- och ungdomsverksamhet i världsklass som inspirerar till ett livslångt intresse för rörelse. Barn- och ungdomsverksamheten bedrivs i enlighet med Smålandsidrottens riktlinjer, vilket bl.a. innebär att Barnkonventionen beaktas och att vi skapar en lärande och inkluderande miljö. Träningar genomförs av utbildade barn- och ungdomstränare som arbetar ideellt. 

För närvarande bedrivs åtta olika träningsgrupper från åldrarna 7 - 20 år (se mer info under fliken "Träningsgrupper"). Under den utsedda träningstiden har deltagarna företräde till klättring i hallen. 

Terminer:

  • Höstterminen 2019 börjar vecka 35 (26 augusti - 1 september) och avslutas vecka 50 (09 - 15 december)

Intresseanmälan:

Det är jättekul att så många barn- och ungdomar vill klättra men i och med det stora intresset behöver en föranmälan göras till This is a mailto link. I svaret får ni reda på om och i vilken grupp det finns plats. De som klättrade föregående termin har företräde till platserna.

Vi kommer att meddela alla som gjort intresseanmälan om ni fått plats eller inte. Vi följer en turordning efter när förfrågan/anmälan inkommit. Alla kommer att få svar men det är mycket att göra för oss inför terminen och det kan ta tid att få svar.

Pris och betalning:

Kostnad är 895 kr per termin och i detta ingår medlemskap i JKK och Svenska Klätterförbundet. Medlemskap i SKF innebär att man får ta del av deras klätterförsäkring och en prenumeration på förbundstidningen Bergsport.

För klättrare i tilläggsgrupperna Utvecklingsgruppen och Juniorutvecklingsgruppen (se fliken "Träningsgrupper") tillkommer en terminsavgift på 300 kr för detta andra klättringstillfälle per vecka. 

Följande gruppreferenser gäller:

Knatte1: K1, Knatte 2: K2, Kids 1: Ki1, Kids 2: Ki2, Ungdom: U, Junior: J

För tilläggsgrupperna Utvecklinggruppen och Juniorutvecklingsgruppen gäller referenserna: UG och JUG

 

Vi ser helst att ni betalar med Swish. Ange då numret 123 601 15 48 i fältet ”Mottagare”. Sedan fyller du i belopp 895kr.(alternativt 1195kr om du betalar för någon som är med i UG eller JUG) Skriv namn, personnummer, den gruppreferens som gäller, samt år och termin.

Exempel:

"Anna Davidsson 010101-1234, U 2019 VT"

eller om du betalar för någon som är med i UG eller JUG

"Karin Davidsson 030303-1234 Ki1+UG 2019 VT"

 

OBS! OM DU ÄR NY MEDLEM eller betalar via plusgiro, läs nedan:

Vårt pg. 148519-2. 

Skicka ett mail till This is a mailto link med information att ni betalt med ämnet "ungdomsgrupp, termin och namn". 

Exempel: "U VT2019. Anna Davidsson"

Ange sedan följande information i mejlet:

Namn
Personnummer
Adress
Postnummer
Postort
Mobiltelefon
Epost-adress 

Terminsbetalningen ska vara oss tillhanda innan andra träningstillfället.

 

Föräldraengagemang och säkerhet:

Säkerhet för klättraren sätts alltid främst inom klättring! För att våra yngre klättrare ska kunna klättra så mycket som möjligt behöver de en vuxen som säkrar. Därför kommer föräldrar till de yngre klättrarna (7-12 år) att utbildas i säkringsarbete (för de som inte kan säkra sedan tidigare). Då våra resurser är knappa är det viktigt att vi lägger vår tid på de som kommer att klättra under terminen. För deltagande i denna kurs måste terminsavgiften alla redan vara inbetald.

 

För frågor kring Barn- och Ungdomsklättring:

 (e-post: This is a mailto link)  

Uppdaterad: 03 JAN 2018 19:21 Skribent: Henric Wahlgren


Postadress:
Jönköpings Klätterklubb - Klättring
Racketcentrum, Mässvägen 6
55454 Jönköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info