Hoppa till sidans innehåll

Börja Klättra


Stor eller liten, nybörjare eller elit - alla är välkomna att bli medlemmar i Jönköpings Klätterklubb!

Barn/Ungdom

Jönköpings klätterklubb erbjuder ledarledd klätterträning för ungdomar mellan 7-19 år. Grupperna består av 10-15 ungdomar och två tränare. Träningen bedrivs en gång per vecka i klätterhallen på Racketcentrum Jönköping. Det som ingår i den ledarledda träningen är lån av klätterutrustning vid träningstillfällen, medlemsavgift i Jönköpings klätterklubb och Svenska Klätterförbundet.

Anmälan till ungdomsträning

Det stora intresse medför att vi har högt tryck på ungdomsträningen vilket gör att vi tillämpar ett kösystem baserat på anmälningsdatum. Klättrande från föregående termin har företräde till platserna.

All anmälan till träningarna sker via detta formuläret: Anmälning till ungdomsträning. Tänk på att vi använder e-postadressen som ID och korresponsdans, så det är viktigt att den är aktuell.
Mot slutet av varje termin skickar vi ut erbjudanden på lediga platser inför kommande termin.

Mer info finns under menyn Ungdomsklättring 

Senior

Är du senior och vill börja klättra går detta alldeles utmärkt. För att få klättra på Racketcentrum utanför ungdomsgrupperna så måste du kunna uppvisa ett topprepskort (grönt) eller ledkort (rött) för att bevisa att du har den nödvändiga utbildningen för att kunna klättra säkert. Vi erbjuder kurser i både rött och grönt kort med instruktör certifierad genom Svenska Klätterförbundet. Hör av dig till This is a mailto link för mer information.

 

Är du nyfiken på att testa klättring, men inte känner dig redo för kurs så anordnar vi även pröva-på för både slutna och öppna grupper. Du kommer garanterat utmana dig själv på flera plan! Och samtidigt ha kul.

Läs mer under fliken "Pröva-På".

Uppdaterad: 29 JAN 2016 15:36 Skribent: Christoffer Berndtsson

 

Postadress:
Jönköpings Klätterklubb - Klättring
Racketcentrum, Mässvägen 6
55454 Jönköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info