Hoppa till sidans innehåll

Pröva-På


Utmana dig själv - Pröva på klättring!

Vi arrangerar pröva-på-klättring för alla. Välj att gå på vår öppna pröva-på-klättring eller boka en privat pröva-på där ni får klätterhall helt för er själva med egna instruktörer. Oavsett om du är gammal eller ung (åldersgräns 7 år), lång eller kort, bred eller smal - alla kan klättra! Det första steget är att pröva på och våga utmana sig själv. Under de olika flikarna har vi samlat all info du behöver för att ta det första steget att pröva klättring.

Läs mer om våra pröva-på'er via länkarna nedan. Där finner ni information, priser och tider. Bokning och övriga frågor gällande pröva-på skickas till This is a mailto link

Pröva-på: Öppen

Intresserad av att pröva på klättring - att bli en prov-apa, eller kanske bara överraska en vän med en utmanande aktivitet så kan vi erbjuda en rolig lördagsförmiddag.

Kostnad: 200 kr / person. 

Pröva-på: Privat

Vill du ut med kompisgänget, möhippan, svensexan, syjuntan, byalaget eller dina gamla lumparkompisar? Då har vi den perfekta aktiviteten för er. Spännande, utmanande och annorlunda!

Kostnad: 200 kr / person, minst 10 personer. 

Pröva-på: Företag

Vill du utmana chefen, VD:n eller kollegorna och ta er personalaktivitet till nya höjder? Då har vi den perfekta upplevelsen för er. Spännande, utmanande och annorlunda!

Kostnad: 300 kr / person, minst 10 personer. 

Pröva-på: Utomhus

Mellan 1 maj till 30 september erbjuder klubben pröva på-klättring utomhus, på riktiga klippor och riktig sten. Då moder natur har byggt lederna lämnar vi ingen "Komma upp-garanti", men vi garanterar en upplevelse! I kostanden ingår instruktörer, riggning/rivning av topprep samt sele och skor. Egen hjälm krävs. 

Kostanad: 4000 kr / grupp. 

Uppdaterad: 02 APR 2017 09:38

 

Postadress:
Jönköpings Klätterklubb - Klättring
Racketcentrum, Mässvägen 6
55454 Jönköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info